Ford julkaisi uuden Ford Mondeon ja täysin uuden Ford Mondeo Wagon Hybridin hinnat

5.3.2019
  • Uuden Ford Mondeon hinnat on julkaistu, mallistossa myös kokoluokassaan ainutlaatuinen itselataava hybridi, Mondeo Wagon Hybrid
  • Uusi Mondeo on nyt asiakkaiden tilattavissa, ensimmäiset autot tulevat Suomeen maaliskuun aikana
  • Mondeot valmistetaan Fordin tehtaalla Valenciassa Espanjassa


VANTAA 1.2.2019 – Ford on julkaissut uuden Ford Mondeon hinnat. Suomen myyntimallistossa on valittavana dieselmalleista viisiovinen ja wagon, bensiini-sähkö -hybridimalleista neliovinen ja wagon.Varustevaihtoehdot ovat kattavasti varusteltu Titanium, urheilullinen ST-Line ja ylellinen Vignale. Moottorivaihtoehdot ovat

  • 2.0 TDCi EcoBlue 150 hv ja 190 hv M6- ja A8-vaihteistoilla. Näistä automaattivaihteisen 190 hv dieselmoottorin yhteydessä on mahdollista saada myös AWD-neliveto.
  • 2.0 187 hv Hybrid e-CVT -vaihteistolla

Uuden Ford Mondeon hinta on alkaen 36.841,82 €. Täysin uuden, kokoluokassaan ainutlaatuisen itselataavan Ford Mondeo Wagon Hybridin saa omakseen noin 38.592 eurolla. Hintoihin lisätään liikekohtaiset toimituskulut.


Kattava vakiovarustelu

Uuden Mondeon vakiovarustelista on pitkä ja siihen sisältyy kaikissa varustetasoissa mm. navigointijärjestelmä 8” kosketusvärinäytöllä, Ford SYNC 3 tietoviihdejärjestelmä suomenkielisellä ääniohjauksella ja tekstinlukutoiminnolla, Ford hätäaputoiminto, Bluetooth-handsfree, Apple CarPlay/Android Auto –tuki, aktiivinen vakionopeudensäädin, nopeudenrajoitin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, törmäyksenestoavustin, kaistavahti, kaistanpitoavustin, kuljettajan vireystilan valvonta, pysäköintiavustin (automaattivaihteisissa dieselmalleissa automaattinen, hybridi- ja manuaalimalleissa aktiivinen), peruutuskamera, automaattiset tuulilasinpyyhkijät sadetunnistimella, automaattiset kaukovalot, lämmitettävä tuulilasi, polttoainekäyttöinen lisälämmitin diesel-malleissa, FordPower-avaimeton käynnistys ja avaimeton keskuslukitus.

Titanium-mallien huipputason vakiovarusteluun kuuluvat lisäksi muun muassa urheilulliset istuimet ja kevytmetallivanteet. Vastaavasti urheilullista tyyliä tarjoavat ST-Line-mallit sisältävät vakiona urheilulliset istuimet osanahkaverhoilulla ja punaisilla tikkauksilla, kuljettajan istuimen 10-suuntaisen sähkösäädön muistilla, mustan sisäkaton verhoilun, nahkaverhoillun ohjauspyörän ja vaihteenvalitsimen punaisilla tikkauksilla, korinmuotoilusarjan ja 18” Rock Metallic –kevytmetallivanteet.

Fordin ylellinen Vignale tarjoaa vakiona muun muassa mukautuvat LED-ajovalot, LED-päiväajovalot, LED-takavalot, Premium kokonahkaverhoilun, 10-suuntaan sähköisesti säädettävän kuljettajan istuimen muistitoiminnolla ja 2-toimisen sähköisesti säädettävän ristiseläntuen, metallivärin, 18” kevytmetallivanteet ja dieselmalleissa lämmitettävän ohjauspyörän sekä Technology Pack 3:n, johon sisältyvät sähkötoiminen takaluukku viisiovisessa ja farmarimallissa, BLIS kuolleen kulman varoitusjärjestelmä  ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä. Dieselmallien vakiovarustukseen kuuluu myös polttoainekäyttöinen lisälämmitin kelloajastimella ja kaukosäätimellä.


Vaivaton ajokokemus

Mondeo on tunnettu erinomaisista ajo-ominaisuuksistaan ja nyt ajokokemuksesta on tehty entistä vaivattomampaa. Uudessa Mondeossa on muun muassa aktiivinen vakionopeudensäädin (ACC) Stop&Go-toiminnolla. Toiminnon ansiosta auto säilyttää automaattisesti turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon. Fordin uuden 8-vaihteisen automaattivaihteiston myötä esitelty Stop&Go-toiminto pystyy pysähtelevässä liikenteessä pysäyttämään auton ja lähtemään automaattisesti liikkeelle pysähdyksen kestäessä alle kolme sekuntia. Jos pysähdys kestää yli kolme sekuntia, kuljettajan on painettava ohjauspyörässä olevaa painiketta tai kaasupoljinta saadakseen auton jälleen liikkeelle. Toiminnon ansiosta ruuhkaliikenteessä ajamisesta tulee huomattavasti mukavampaa.

 Ford Motor Company

Ford Motor Company on globaali yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, markkinoi, huoltaa Ford-merkin alla henkilöautoja, kuorma-autoja, SUV-autoja ja sähköautoja sekä ylellisiä Lincoln-henkilöautoja. Lisäksi yhtiö tarjoaa rahoituspalveluita Ford Motor Credit Companyn kautta ja tavoittelee johtavia asemia sähkötoimisissa ratkaisuissa, autonomisissa autoissa ja liikkuvuusratkaisuissa. Ford työllistää noin 199  000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja Fordista ja sen tuotteista sekä Ford Motor Credit Companysta löytyy osoitteesta www.corporate.ford.com

Ford of Europe valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 53 000 henkilöä ja yhteisyritykset mukaan lukien noin 67 000 henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 24 tuotantolaitosta, joista 16 Ford omistaa kokonaan tai on enemmistöomistaja ja 8 on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna 1903  samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Käyttöauto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Käyttöauto Oy