Vuoden myydyin pakettiautomerkki Suomessa

Ford vahvistaa asemiaan - vuoden myydyin pakettiautomerkki Suomessa jo viidettä vuotta peräkkäin

Ford uutiset

2.1.2024

VANTAA, 2.1.2024 –Vuosi 2023 oli menestyksekäs Ford-pakettiautoille Suomessa, kun merkki nappasi pakettiautojen rekisteröintitilaston kärkipaikan jo viidettä vuotta peräkkäin. Kaikkiaan Ford-pakettiautoja rekisteröitiin vuoden aikana 2397 kappaletta, millä saavutettiin 21,7 prosentin markkinaosuus. Ford Transitin asema vahvistui entisestään cargosegmentissä, ja Ranger puolestaan dominoi kevytkuorma-autosegmenttiä.

Merkin suosio perustuu jatkuvaan innovaatioon ja kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin luotettavilla ja monipuolisilla ajoneuvoilla. Myös tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä uudistunut Fordin hyötyajoneuvomallisto tarjoaa kaikkien aikojen laajimmat mallistonsa yritysten erilaisiin tarpeisiin – kaikissa kokoluokissa.


Uusi laaja hyötyajoneuvomallisto – tavoitteena parempi tuottavuus

Koko Fordin hyötyajoneuvomallisto uudistuu täysin muutaman vuoden aikana. Ensimmäisenä uusista tuotteista esiteltiin vuonna 2022 täyssähköinen E-Transit, joka valtasi isojen täyssähköpakettiautojen markkinan laajalla ja suorituskykyisellä mallistollaan vuoden 2023 aikana.

Vuoden 2023 aikana esiteltiin täysin uusi ja kaikkien aikojen laajin Ranger-mallisto mukaan lukien ainutlaatuinen Ranger Raptor. Lisäksi vuoden aikana aloitettiin täysin uusien Transit Custom ja Transit Courier -pakettiautojen sekä Tourneo Custom ja Tourneo Courier -tila-autojen myynti ja tuotanto.

Fordilla katsotaan tulevaisuuteen luottavaisesti, sillä täysin uuden Transit Customin toimitusten käynnistyessä Ford on entistä vahvempi myös tonniluokassa. Transit Custom -mallistoon on nyt ensimmäistä kertaa saatavana muun muassa nelivetoautomaatti sekä myöhemmin vuoden aikana tulevat PHEV-mallit, innovatiivinen Multicab ja täyssähköinen E-Transit Custom. Ford tarjoaa uuden mallin myös pienempien pakettiautojen segmentteihin kuluvan vuoden aikana.


”Odotamme tältä vuodelta paljon, kun nyt pääsemme luovuttamaan asiakkaillemme viime vuonna esiteltyjä uutuustuotteitamme. Erityisen kovat odotukset meillä on lehdistönkin kehumaan uuteen Transit Customiin, jolla tähtäämme tärkeän tonniluokan johtoon”, toteaa Ford Pro -myyntijohtaja Reima Sievänen, Oy Ford Ab.


Kansainvälistä tunnustusta

Ford sai tuplavoiton viime vuoden lopulla, kun täysin uusi Transit Custom valittiin vuoden kansainväliseksi pakettiautoksi (International Van of the Year 2024) ja Ford Ranger kansainväliseksi avolava-autoksi (International Pick-Up Award 2024).

Ford on ollut Euroopan myydyin hyötyajoneuvomerkki vuosien 2015-2022 aikana. Vuoden 2023 Euroopan rekisteröintitilastot vahvistetaan myöhemmin tammikuun aikana.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Käyttöauto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Käyttöauto Oy