Ford innovaatio 2023

Ford nimettiin vuoden 2023 innovatiivisimmaksi volyymimerkiksi

Ford uutiset

16.7.2023
  • Ford on saanut tunnustusta AutomotiveINNOVATIONS Awards -raadilta. Merkki voitti vuosittain järjestettävässä arvioinnissa Innovatiivisin volyymimerkki -palkinnon (Most Innovative Volume Brand 2023) ensimmäistä kertaa vuoden 2014 jälkeen.
  • Volyymimerkkejä arvioidaan neljässä kategoriassa, joista Ford voitti kaksi: Autonominen ajaminen ja kuljettajaa avustavat järjestelmät (Autonomous Driving & ADAS) ja Liitettävyyspalvelut (Connected Car Services).
  • Erityisesti Mustang Mach-E -malliin saatava BlueCruise mainittiin esimerkkinä autonomisen ajon ja edistyneiden kuljettajaa avustavien järjestelmien innovaatioista.

14.7.2023 – Ford on nimetty vuoden 2023 innovatiivisimmaksi volyymimerkiksi AutomotiveINNOVATIONS Awards -tapahtumassa. Merkki sai volyymimerkeistä parhaat tulokset kategorioissa "Autonomous Driving & ADAS" ja "Connected Car Services", joissa arvioidaan autonomisen ajon ominaisuuksia ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä sekä liitettävyyspalveluita.

Centre of Automotive Management ja Saksassa sijaitseva PricewaterhouseCoopers GmbH valitsivat Fordin volyymimerkkien kokonaisvoittajaksi arvioituaan 29 maailmanlaajuisen autokonsernin innovaatioita yli 80 eri automerkille. Vuonna 2023 arvioinneissa oli mukana yhteensä 1 088 innovaatiota. Fordin kokonaistulos oli 91,2 pistettä. Toiseksi sijoittui Volkswagen (82,0 pistettä) ja kolmanneksi Toyota (64,6 pistettä).

Kategorian "Autonomous Driving & ADAS" voittoon Fordia auttoi kehittynyt tason 2 kuljettajaa avustava järjestelmä, BlueCruise, 1 joka on saatavana Mustang Mach-E -malliin. Handsfree-ajamisen mahdollistava järjestelmä sai tämän vuoden huhtikuussa viranomaishyväksynnän käytettäväksi moottoritieverkostossa Isossa-Britanniassa. Myös F-150 -mallin Pro Trailer Hitch Assist sai erityismaininnan.

Fordin pilvipohjainen SYNC 4 -navigointijärjestelmä 2 puolestaan nosti Fordin ”Connected Car Services” -kategorian kärkeen. Merkki menestyi hyvin myös kahdessa muussa kategoriassa sijoittumalla toiseksi sekä sähköisen ajamisen ”Electric Drive” -kategoriassa että käyttöliittymää ja liitettävyyttä arvioivassa ”Interface and Connectivity” -kategoriassa.

Fordin palkinnon vastaanotti Silke Seitz, johtaja, Digital Products Europe. "120-vuotisen historiamme aikana olemme jatkuvasti innovoineet ja valmistaneet ajoneuvoja ja teknologioita asiakkaidemme tarpeisiin", hän toteaa. "Autoteollisuus muuttuu tällä hetkellä ennennäkemättömällä vauhdilla, joten olemme ylpeitä innovaatioillemme juuri nyt myönnetystä tunnustuksesta. Se on osoitus yhtiömme ketteryydestä, osaamisesta ja jatkuvasta kunnianhimosta.”


2023 Ford innovaatio

Center of Automotive Management on Saksassa Bergisch Gladbachin yliopistossa toimiva riippumaton instituutti, jonka toimialana on autoteollisuuden ja liikkumisen ratkaisujen tutkiminen ja strateginen konsultointi. AutomotiveINNOVATIONS -palkinnoilla jaetaan tunnustusta autoteollisuuden innovaatioille. Innovaatioita arvioi professori Dr. Stefan Bratzelin johtama raati yhteistyössä PricewaterhouseCoopers AG:n kanssa.

"Ford on jälleen innovatiivisin volyymimerkki, ensimmäistä kertaa vuoden 2014 jälkeen", Bratzel sanoo. "Yksi merkin menestystekijöistä oli innovatiivisten vahvuuksien tasapaino tärkeimmillä teknologia-aloilla."

Palkinnot jaettiin 13. heinäkuuta 2023 Frankfurt am Mainissa. Innovaatiopalkintoja on jaettu autoteollisuudelle jo 11 vuoden ajan.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


1 Ford BlueCruise on handsfree-ominaisuus maatieajoon. Irrota kädet ohjauspyörästä vain ollessasi Hands-Free Blue Zone -alueella. Tarkkaile aina tietä ja ole valmis ottamaan ajoneuvo uudelleen hallintaasi. Järjestelmä ei korvaa turvallista ajamista. Katso lisätietoja ja rajoituksia Omistajan käsikirjasta. [BlueCruise Prep Kit sisältää tähän ominaisuuteen tarvittavan laitteiston.] Järjestelmän käyttö edellyttää maksullisen BlueCruise-tilauksen, joka kattaa tiedonsiirron, säännölliset karttapäivitykset ja ominaisuuksien parannukset. BlueCruisen käyttämiseksi Mustang Mach-E on aktivoitava FordPass-sovelluksella.

Keskity ajamiseen ja käytä ääniohjattuja toimintoja, jos mahdollista; älä käytä puhelinta kädessäsi ajaessasi. Jotkin ominaisuudet voivat olla lukittuina ajoneuvon vaihteen ollessa päällä. Kaikki ominaisuudet eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Käyttöauto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Käyttöauto Oy