Ford julkisti Transit Custom ja Tourneo Custom -mallien hinnat Suomessa

31.1.2023

Vantaa 31.1.2023 – Ford on julkistanut täysin uusien Ford Transit Customin ja Tourneo Customin dieselmallien Suomen hinnat tänään.

Transit ja Tourneo Custom -mallien tuotanto käynnistyy vaiheittain Ford Otosanin tehtaalla Turkin Kocaelissa alkusyksyllä. Ensimmäiset autot tulevat Suomeen loka-marraskuun aikana.

Transit Customin hinta on alkaen 42.030,13 € ja Tourneo Customin 71.053,30 €. Tiedotteen liitteenä olevasta 31.1.2023 päivätystä hinnastosta löytyvät kaikkien dieselmallien hinnat ja tarjolla olevat valinnaisvarusteet.


Ensimmäisenä markkinoille dieselmallit

Transit Customin ja Tourneo Customin tuotanto aloitetaan dieselmalleista, joista Transit Custom Van on saatavana Trend ja Limited -varustetasoilla, ja Tourneo Customista tarjolla on Trend ja Titanium -varustetasot.

Ladattavien hybridien (PHEV) ja täyssähköisten E-Transit Customin ja E-Tourneo Customin valmistus käynnistyy vuoden 2024 alkupuolella. Tällöin valikoima täydentyy myös uusilla korimalleilla ja varustetasoilla. Näistä malleista tiedotamme lisää myöhemmin tämän vuoden aikana.


Custom-malleihin nyt myös automaattivaihteinen AWD-neliveto

Transit Customiin on tarjolla päivitetty Fordin 2.0 TDCi EcoBlue -dieselmoottori, jonka tehovaihtoehdot ovat 110, 136, 150 ja 170 hv. Eri tehoisten moottorien väännöt ovat:

 • 110hv 310Nm
 • 136 ja 150hv 360Nm
 • 170hv 390Nm

Transit Custom on saatavana etu- ja takavetoisena joko manuaali- tai automaattivaihteistolla. Mallistoon kuuluu nyt myös odotettu AWD-neliveto, joka on aina automaattivaihteinen.

Tourneo Customin diesel-mallit ovat tarjolla vain automaattivaihteisina AWD-versioina. Etuvetomalli tulee saataville ladattavassa hybridissä (PHEV).

Malleissa oleva uusi A8-automaattivaihteisto korvaa aiemman A6-automaattivaihteiston.


Kattavasti varusteltua mukavuutta ja turvallisuutta

Uuden Customin vakiovarustelutaso on noussut varsinkin audio- ja näkyvyysvarusteiden osalta. Trend-mallissa on vakiona mm.

Suomenkielinen SYNC4 tietoviihdejärjestelmä 13” kosketusnäytöllä (navigointi tilattava erikseen)

 • 5G modeemi
 • EATC Automaatti-ilmastointi
 • Automaattiset tuulilasinpyyhkijät
 • Automaattiset kaukovalot
 • Avaimeton käynnistys
 • Liikennemerkkien tunnistus
 • Peruutuskamera
 • Kaistanpitoavustin
 • Sähkötoiminen käsijarru

Ford-Transit-Custom-Tourneo-Custom-hinnat-etupenkki

Lisäksi ensimmäisen vaiheen tuotannossa Trend sisältää maksutta myös LED-ajovalot.


Entistä enemmän ajo- ja matkustusmukavuutta

Ensimmäisen vaiheen tuotantoon on tarjolla yksi teknologiapaketti, Driver Assistance Pack 5, johon sisältyy mm. navigointi, sähköisesti taittuvat sivupeilit ja älykäs aktiivinen vakionopeudensäädin.

Tarjolle tulee myös sellaisia valinnaisvarusteita, joita Transit Customissa ei aiemmin ole ollut, kuten lämmitettävä ohjauspyörä ja ajomukavuutta parantava kuljettajan AGR-istuin.

Tourneo Customin matkustusmukavuutta ja monikäyttöisyyttä parantavat muun muassa panoraamakatto ja takaistuinten kiskokiinnitys, joka mahdollistaa lukuisia eri istuinjärjestelyjä aina tarpeen mukaan.

Ford-Transit-Custom-Tourneo-Custom-hinnat-takapenkki

Kansainväliset mediapaketit löytyvät täältä: Ford Transit Custom ja Ford Tourneo Custom.

Ota yhteyttä Tilaa uutiskirje


* Viralliset polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä koskevat lukemat ilmoitetaan lähempänä myyntipäivää. WLTP-päästömittauksessa ilmoitettava polttoaineen/energian kulutus, CO2-päästöt ja sähkökäyttöinen toimintamatka määritellään Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksessa (EY) 715/2007 ja komission asetuksessa (EU) 2017/1151 sekä niiden viimeisimmissä lisäyksissä ilmoitettujen teknisten vaatimusten ja tietojen mukaisesti. Sovellettava vakiotestausmenetelmä mahdollistaa vertailun eri ajoneuvotyyppien ja eri valmistajien välillä.

** Tuotteen hinta, varustelu, ominaisuudet ja tekniset tiedot ovat voimassa tiedotteen julkaisuajankohtana. Niihin voi tulla muutoksia myöhemmin, joten tietojen oikeellisuus kannattaa tarkistaa maahantuojalta.


Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Käyttöauto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Käyttöauto Oy