Alkaen 34 686 € (sis. toim. kulut)

Uusi Ford Kuga

Alkaen 34 686 € (sis. toim. kulut)

Ajoneuvon tekniset tiedot

UUSI FORD KUGA LADATTAVA HYBRIDI


Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen.

Ford sähköistää mallistonsa, ja uusi Kuga on saatavilla hybridinä (HEV) ja ladattavana hybridinä (PHEV).

Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman ja hiljaisemman SUV-ajokokemuksen.

Saatavilla ovat myös EcoBlue –dieselmoottorilla varustetut etuveto- ja AWD-mallit, sekä EcoBoost-bensiinimallit.

Valinta on sinun.


Lue myös

FORD KUGA LADATTAVA HYBRIDI (PHEV) – EUROOPAN MYYDYIN LADATTAVA HYBRIDIMALLI VUONNA 2021


Saumaton yhdistelmä bensiini- ja sähkövoimaa

Kugan edistyksellinen ladattava hybriditeknologia yhdistää akkukäyttöisen sähkömoottorin 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Hybridiakun voi halutessaan ladata kotona tai julkisilla latausasemilla. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia lataa akkua ajaessasi. Täyteen ladattuna Kuga ladattavan hybridin toimintamatka täysin sähköisessä ajossa on jopa 56 km, ja toimintamatka hybridiajossa jopa 748 km. Kuga ladattava hybridi on tilattavissa. Toimitus vuoden 2021 kesällä. Kysy lisätietoja toimitusajankohdasta Ford-liikkeestä.

Automaattisesti latautuvaa taloudellisuutta

Itselataava Kuga Hybrid AWD on nyt saatavilla polttoainetaloudellisella 2.5 litran bensiinimoottorilla, johon on yhdistetty akkukäyttöinen sähkömoottori. Auton hybriditeknologia hyödyntää energiaa, joka yleensä menee hukkaan hidastaessa vauhtia tai kun jarrutetaan. Suurempi akku voi varastoida enemmän energiaa, joten tuloksena on parempi polttoainetaloudellisuus ja lyhyet matkat voidaan ajaa pelkällä sähköllä.

Fiksumpi dieselvaihtoehto

Ford Kugaan on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa hyödynnetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja polttoainetaloudellisuuden parantamiseksi, sekä päästöjen pienentämiseksi.

Tinkimätöntä suorituskykyä

Kugan 1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori hyödyntää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa, joten tuloksena on erinomainen tehokkuus ja polttoainetaloudellisuus. 150 ja 182 hv:n moottorivaihtoehdot tarjoavat tinkimättömän suorituskyvyn pienemmällä polttoaineenkulutuksella ja matalemmilla CO2-päästöillä.Sisältä

Tarpeisiisi muuntautuvat istuinjärjestelyt

Täysin uusi Kuga on valmis kaikkeen: uudistetut sisätilat mahdollistavat täydellisen vapauden ja mukautuvat jokaiseen matkaan. Tarvitsetko enemmän tavaratilaa pidemmälle matkalle vai haluatko enemmän jalkatilaa taakse? Takaistuimet liukuvat eteen- tai taaksepäin tarpeen mukaan, joten kaikki tarvittava mahtuu kyytiin.

Ominaisuudet

Ajamisen vapautta

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa, jotta turvallinen ajoetäisyys säilyy. Kun tie on selvä, järjestelmä kiihdyttää automaattisesti takaisin valittuun nopeuteen. Kaistavahti puolestaan estää ajautumisen väärälle kaistalle, joten pitkät matkat ovat rennompia.

Parhaat puolet samassa paketissa

Täysin uusi Kuga ladattava hybridi hyödyntää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2.5 Duratec-bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.

Erinomaiset yhdistettävyysominaisuudet

Täysin uuteen Kugaan on nyt saatavilla integroitu FordPass Connect* -modeemi, jonka tarjoamat uudet ominaisuudet vievät matkanteon uudelle tasolle. Voit luoda autoosi Wi-Fi-yhteyspisteen ja hyödyntää 4G LTE Wi-Fi-yhteyttä** jopa kymmenessä laitteessa. Lisäksi voit lähettää määränpäitä puhelimesta auton navigointijärjestelmään sekä saada reaaliaikaisia liikennetietoja***. Edistyksellisten etätoimintojen ansiosta voit hallita ja valvoa täysin uutta Kugaa missä tahansa oletkin. Voit käyttää puhelinta auton paikantamiseen, ovien lukitsemiseen ja avaamiseen ja jopa moottorin käynnistämiseen.

Colour swatch

 • Ulkoväri

  Blazer Blue

 • Ulkoväri

  Frozen White

 • Ulkoväri

  Chrome Blue

 • Ulkoväri

  Agate Black

 • Ulkoväri

  Solar Silver

 • Ulkoväri

  Moondust Silver

 • Ulkoväri

  Magnetic

 • Ulkoväri

  Diffused Silver

 • Ulkoväri

  Sedona Orange

 • Ulkoväri

  Lucid Red

Hintoihin lisätään Ford-liikkeen toimituskulut. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Käyttöauto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Käyttöauto OyArviot