Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Transit Connect

Alkaen
27 256 €
Sis. toimituskulut 600€

Ford Transit Connect on tunnettu lujuudesta, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Transit Connect on nyt entistä tyylikkäämpi. Uudistuksia ovat mm. entistä tyylikkäämpi etuosa uudenmallisine ajovaloineen sekä uudistunut ohjaamo. Kätevä väliseinän läpilastausluukku 1+2-etuistuinten kanssa (valinnaisvaruste) mahdollistaa tavaratilan käyttämisen monipuolisissa kuljetuksissa. Koripituudet ovat L1 ja L2 ja kuormatilavuus on jopa 3,6 m³. Kantavuus on mallista riippuen 420 - 800 kg.


Uusi Ford Transit Connect – Tilaa kaikelle ja kaikille

Uusi Ford Transit Connect on suunniteltu vastaamaan jokapäiväisiin kuljetushaasteisiin ja tekemään kuljettajan päivästä hieman helpompaa. Etumatkustajan kaksoisistuimen ansiosta Uuteen Transit Connectiin mahtuu kuljettaja ja kaksi etumatkustajaa ja käynti tavaratilaan on helppoa sivuliukuoven ansiosta.


Käytännöllisyyttä

Uuden Transit Connectin kuormatilassa voidaan kuljettaa jopa 3,4 metriä pitkiä tavaroita ja kaksi eurolavaa. Sivuliukuovi on vakiona oikealla puolella ja se on saatavissa valinnaisvarusteena vasemmalle puolelle. Kuorman lastaaminen ja purkaminen on vaivatonta. Ohjaamo on entistä henkilöautomaisempi ja laadukkaat ja tyylikkäät verhoilumateriaalit viimeistelevät kokonaisuuden.

Väliseinän läplastausluukun ansiosta L1-mallissa voidaan kuljettaa jopa 3 metrin ja L2-mallissa jopa 3,4 metrin pituisia tavaroita. (Väliseinän läpilastausluukku saatavissa valinnaisvarusteena 1+2-etuistuinten kanssa.)


Taloudellisemmat moottorit

Moottorivaihtoehtoina ovat Ford EcoBoost -bensiinimoottori (100 hv) ja Ford EcoBlue -dieselmoottori tehovaihtoehtoilla 75 hv, 100 hv ja 120 hv. Vaihteistona on mallista riippuen joko 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Moottorit ovat polttoainetaloudellisia ja suorituskykyisiä ja yhdistetty polttoaineenkulutus on alimmillaan vain 4,4 l/100 km ja CO2-päästöt vain 115 g/km. Huoltoväli on jopa 30 000 km tai 1 vuosi.


Älykkäitä teknologioita

Ford SYNC 3 (valinnaisvaruste) mahdollistaa puhelimen käyttämisen, musiikin kuuntelun sekä navigointilaitteen käyttämisen (valinnaisvaruste) puhekomennoilla tai mm. 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla.

Transit Connectiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi, joka mahdollistaa mm. erilaisten etätoimintojen käyttämisen. Käytettävissä on Wi-Fi-yhteyspiste, johon voi yhdistää 10 laitetta. Sen ansiosta matkustajat voivat esimerkiksi käyttää suoratoistopalveluja, ja pitkät matkat sujuvat entistä mukavammin. Lisäksi saat reaaliaikaiset liikennetiedotsuoraan autosi navigointijärjestelmään (valinnaisvaruste).

Törmäyksenestoavustin tunnistaa ajoneuvot ja jalankulkijat. Se jopa tunnistaa tilanteen, jossa jalankulkija on astumassa tielle. Järjestelmä varoittaa törmäysvaarasta ja ellei kuljettaja reagoi, jarruttaa järjestelmä automaattisesti. Järjestelmän avulla törmäykset voidaan jopa välttää kokonaan tai ainakin pystytään pienentämään sen vaikutuksia. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.


Transit Connect interaktiivinen esite Transit Connect hinnasto (vanha mittaustapa)


Galleria

Blazer Blue
Ulkoväri
Blazer Blue

Lisävarusteet autoosi
Lue lisää

Tule koeajamaan!
Varaa koeajo

Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat