Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

UUSI FORD KUGA

Sähköistämällä koko mallistomme, emme vain kuvittele miltä huominen voisi näyttää. Toteutamme sitä jo nyt.

Vuoden 2020 loppuun mennessä olemme tuoneet Suomen markkinoille 14 uutta hybridi- ja sähköautomallia.

Ford Puma kevythybridi, Kuga ladattava hybridi ja Mustang Mach-E täyssähköauto ovat jo nyt säihköistettyjen autojemme valikoimassa.


Uusi Ford Kuga on upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja vaivattoman suorituskykyinen. Uusi Kuga on saatavana ladattavana hybridinä ja vuoden 2020 lopulla myös itsestäänlataavana hybridinä. Fordin edistyksellinen hybriditeknologia tarjoaa puhtaamman, hiljaisemman ja edistyksellisemmän SUV-ajokokemuksen. 


Katso alla oleva videoesittely ja lue arvostelu: Ford Kuga PHEV - tyylikäs ja tilava ladattava pihistelijäOminaisuudet


 • Edge
 • ford KUGA ladattava hybridi (PHEV) 
  Upeasti muotoiltu, huomattavan taloudellinen ja enemmän kuin suorituskykyinen. 


 • Saumaton yhdistelmä bensiini- ja sähkövoimaa

  Kugan edistyksellinen ladattava hybriditeknologia yhdistää akkukäyttöisen sähkömoottorin 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin. Hybridiakun voi halutessaan ladata kotona tai julkisilla latausasemilla. Jarrutuksen aikana talteen otettu energia lataa akkua ajaessasi. Kun akku on ladattu täyteen, Kugan ladattavalla hybridillä voi ajaa jopa 56 km pelkällä sähkövirralla.


 • Parhaat puolet samassa paketissa

  Uusi Kuga ladattava hybridi käyttää kahta voimanlähdettä, jotta pääset määränpäähäsi taloudellisemmin kuin koskaan. Edistyksellinen sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat nollapäästöillä, ja sen voi ladata missä tahansa, kunhan verkkovirtaa on saatavilla. Pidemmillä matkoilla 2,5 litran bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen niin pitkälle kuin on tarpeen ja lataa samalla akkua. Tässä ladattavassa hybridissä ei ole tingitty mistään, ja se tarjoaa eri voimanlähteiden parhaat puolet samassa paketissa.


 • Henkilökohtainen avustajasi ajomatkoilla

  Fordin kuljettajaa avustavissa teknologioissa yhdistyvät useat toiminnallisuudet, jotka tekevät ajamisesta miellyttävämpää ja nautinnollisempaa. Aktiivinen vakionopeudensäädin mukauttaa nopeuttasi automaattisesti edessä olevan auton nopeuden perusteella. Järjestelmä jopa tunnistaa nopeusrajoitusmerkit ja voi säätää vakionopeudensäätimeen asetettua nopeutta niiden perusteella. Ajolinja-avustin helpottaa ohjausta ja auttaa pysymään kaistan keskellä tiemerkintöjä seuraamalla.


  Ota yhteyttä tai varaa suoraan koejo!
  Ota yhteyttä Varaa koeajo


 • Lue lisää Ford Hybridi- ja sähköajoneuvot

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Käyttöauto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Käyttöauto OyArviot