Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
16.3.2020

TIEDOTE: KÄYTTÖAUTO VARAUTUU KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEEN

Asiakastiedote 16.3.2020


Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on meille tärkeintä tässä nopeasti muuttuvassa tilanteessa, jossa COVID-19-epidemia leviää. Olemme varautuneet ja aloittaneet ennaltaehkäisevät toimenpiteet kaikissa toimipisteissämme.

Olemme tehostaneet siivousta ja käsidesipulloja on näkyvästi esillä kaikissa myymälöissämme. WC-tiloissa on käytettävissä sekä saippuaa että käsidesiä.

Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme hygieniaan ja sairastumiseen liittyen. Henkilökuntaa on lisäksi ohjeistettu mm. matkustukseen liittyen. Noudatamme matkustussäännöissä THL:n ja Ulkoministeriön suosituksia. Suositusten mukaisesti laajat yleisötilaisuudet on peruutettu. Nykyisessä tilanteessa emme kättele tervehtiessämme.

Toivomme yleisten hygieniaohjeiden noudattamista myös tiloissamme vierailevilta asiakkailta ja yhteistyökumppaneiltamme. Noudatathan tarkasti yskimis- ja aivastusohjeita ja mikäli tunnet itsesi sairaaksi, on parempi pysyä kotona.

Tällaisina vaikeinakin aikoina haluamme palvella sinua kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa mahdollisimman hyvin. Olemme normaalisti tavoitettavissa ja palvelemme sinua paitsi myymälöissämme, myös puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Meillä on myös käytössämme kuljetuspalvelu, jonka valitsemalla kuljetamme auton luoksesi.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja arvioimme tilannetta jatkuvasti.


Ota yhteyttä UutisetKäyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat