Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen

Ford Puma – HYBRID-ETU 1.000 €

 • ford puma ecoboost hybrid
 • UUSI ford puma


 • Puma EcoBoost Hybrid -kevythybridi alk. 23.830 €

 •  
   

  Puma EcoBoost A7-automaatti alk. 26.294 €


  • Hybrid-etu 1.000 €* – Hyödynnä haluamallasi tavalla, etu koskee kaikkia PUMA-malleja!
  • Ford Vakuutus – Maksuton startti** - Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi
  • 5 vuoden takuu

 • 23.830

  Tervetuloa koeajolle!
  Ota yhteyttä Varaa koeajoUusi Ford Puma SUV-crossover on näyttävästi muotoiltu ja täynnä älykästä teknologiaa, kuten ajotilavalinnat ja törmäyksenesto- ja kaistanpitoavustin. FordPass Connect-modeemi yhdistettynä älypuhelimen FordPass-sovellukseen antaa reaaliaikaista tietoa autosta. Pumassa on luokkansa suurin tavaratila ja nerokkaasti suunniteltu, innovatiivinen Ford MegaBox, jonka ansiosta tavaratila saadaan monipuoliseen hyötykäyttöön.

Edistyksellinen EcoBoost -kevythybriditeknologia sisältää pienen 48 V akkukäyttöisen sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. EcoBoost -kevythybridi on polttoainetaloudellinen ja Pumaa ei tarvitse kytkeä erilliseen latauspisteeseen.
Tutustu Pumaan Lataa hinnastoUusi Ford Puma kevythybridi-mallisto alk. 23.829,77 € CO2-päästöillä 127 g/km, sis. toimituskulut 600.

Uusi Ford Puma A7-automaatti -mallisto alk. 26.294,00 € CO2-päästöillä 138 g/km, sis. toimituskulut 600 €.

Ford Puma -malliston CO2-päästöt 126–142 g/km. EU-keskikulutus 5,6–6,3 l/100 km. Puma mHEV -mallin vetopaino 1100 kg. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 30.09.2020 hinnaston mukaan. Kuvan auto erikoisvarustein.

*Hybrid-edun ehdot: Hyödynnä haluamallasi tavalla uuden Fordin oston yhteydessä. Etu koskee kaikkia Puma, Focus (ei ST), Kuga, Mondeo, S-MAX ja Explorer-malleja, hybridi-mallien lisäksi myös bensiini- ja dieselmalleja. Etu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin/tarjouksiin. Etu koskee yksityisasiakkaiden uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ajalla 1.–31.12.2020. Lisätietoja saat Ford-liikkeestä.

**Ford tarjoaa liikenne-ja kaskovakuutuksen veloituksetta ensimmäiseksi kuukaudeksi. Edun saa uusiin yksityiskäyttöön myytyihin uusiin Ford-henkilöautoihin, joille asiakas ottaa Ford liikenne-ja kaskovakuutuksen. Ford-liike toimii Ifin asiamiehenä. Ford Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.

Muut tarjoukset, joista saatat olla kiinnostunut...
Käyttöehdot Yksityisyydensuoja Työpaikat